Wij zorgen er ook voor dat uw (bedrijfs)tuin of plantsoen er het hele jaar verzorgd bij ligt. (Bedrijfs)tuinen en plantsoenen zijn immers uw groene visitekaartje. Door uw tuin of plantsoen op de juiste manier te laten onderhouden, kunt u goed voor de dag komen en er zorgeloos van genieten.

De werkzaamheden voor tuinonderhoud kunnen variëren van een voorjaarsbeurt of najaarsbeurt tot tuinonderhoud het hele jaar rond.

Onderhoud van parken, plantsoenen en sportvelden maakt vanaf de oprichting van ons bedrijf deel uit van onze dienstverlening. Met ons uitgebreide machinepark kunnen wij uw groenprojecten tegen minimale kosten onderhouden.

Plaatsen van rasters, slagbomen en ander terreinmeubilair

Rasters worden gebruikt voor het afschermen van terreinen en weren van o.a. dieren. Voor de uitvoering hiervan zijn vele materialen beschikbaar, zoals zoals robinia/kastanje, eiken, hardhout (met FSC- certificaat) etc.

    

Plaatsen van palen wordt bij voorkeur machinaal uitgevoerd met een palenklopper of met een trilblok. Door deze werkwijze staan de palen goed vast in de grond. Waar machinaal plaatsen niet mogelijk is worden ze handmatig gezet. Na het plaatsen van de palen kunnen diverse rasters zoals wildrasters (o.a. paddenraster), gaasrasters, gladdraden, puntdraden etc. aangebracht worden. Uiteraard eventueel in combinatie met benodigde landhekken, klaphekjes, prullenbakken, banken, verkeersborden, terugkeerpoortjes (dassen), faunatunnels etc.

Aanleg

Een droomtuin bij uw woning, een levendige groenstrook voor uw appartement, kleurrijke plantsoenen in uw woonwijk, een bedrijfstuin als groen visitekaartje. Mennega groenvoorziening kan dit allemaal voor u realiseren.
Aan de hand van het ontwerp maken wij een offerte voor de aanleg van uw (bedrijfs)tuin of plantsoen.