Op steeds meer plekken wordt gebruik gemaakt van veegapparatuur. Overheden en aannemers vragen steeds meer om een gespecialiseerd bedrijf om hun projecten schoon te krijgen. Met ons uitgebreide veegwagen park is geen klus te klein. Wij reinigen alle oppervlakken van snelweg tot parkeergarage.

Omdat wij 24 uur, 7 dagen in de week kunnen en willen vegen zijn we overal inzetbaar. Daarnaast zijn wij in no-time oproepbaar om bij eventuele calamiteiten, zoals een ongeluk op een snelweg, snel en zorgvuldig het wegoppervlak te reinigen van brandstoffen of glas.

Vegen Bedrijfsterreinen

Vooral na de herfst ligt er weer modder/ zand, vuil en bladeren op de grond en dat kan soms gladde situaties opleveren.

De gemeente laat de wegen reinigen, en waarom zou u dat ook niet doen?

Zo ziet het terrein er weer netjes uit en heeft uw bedrijf een frisse uitstraling!

Wij bieden ons aan voor het schoon en onkruidvrij maken en houden van uw bedrijfsterrein.

Een bedrijfenterrein is binnen no-time weer spik en span.

Onkruid bestrijding

Onkruid bestrijden met de Nimos DM- Track is een perfecte combinatie.
De Nimos DM- Track die door middel van snelle rotatie van de borstel het onkruid verwijdert.
Mede door de hoogwaardige kwaliteit van de borstels is dit een zeer millieu-vriendelijke manier van onkruid verwijderen. Voor een volledig schoon resultaat komen na het onkruidborstelen onze robuuste RAVO veegzuigmachines. Zij vegen het losgeborstelde onkruid en vuil van de verharding.

In de gemeenten is het door de inzet van een grote en een kleinere machine uitstekend mogelijk om uw gemeente geheel schoon te maken en te houden.

In de herfst wordt er doorgaans gewerkt met bladblazers zodat ook de bladeren van het trottoir en achter opstaande randen opgeruimd worden.

Het veegvuil wordt gelijk afgevoerd naar een erkend afvalverwerkingsbedrijf of wordt ter plaatse op de gemeentewerf gestort in een uitlekcontainer.

Evenementen

Mennega veegservice heeft in alle jaren al veel ervaring opgebouwd met evenementen. Met onze flexibele werkstijl zijn wij direct na het evenement in te zetten.

Na een evenement als een kermis, markten, Koningsdag enz. kunnen wij snel het terrein weer schoon opleveren.

Vaak gebeurt dit in combinatie met één of meerdere bladblazers om al het vuil zoals plastic bekertjes, papiertjes en ander afval tussen struiken en apparatuur te verwijderen.